ZLF-LogoCMYK-300dpi

De Flevolandse Zaak

Dankzij deze partijen bestaat De Flevolandse Zaak

Zelfstandigenloket Flevoland

 


Het Zelfstandigenloket Flevoland (ZLF) is een samenwerkingsverband van de 6 Flevolandse gemeenten (Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde). Als gemeentelijk loket zorgt het ZLF voor kredietverlening en inkomstenondersteuning voor ondernemers woonachtig in Flevoland.

Hogeschool Windesheim Flevoland

 


Windesheim Flevoland werkt samen met bedrijven en instellingen in Flevoland en houden het onderwijs graag praktijkgericht en actueel. Door samen te werken met overheid, bedrijfsleven en ondernemers in de provincie krijgen de studenten de beste leeromgeving en tegelijkertijd draagt Windesheim Flevoland bij aan het verhogen van het kennisniveau van Flevoland en verdere ontwikkeling van de regio.

Stichting Ondernemersklankbord


Stichting Ondernemersklankbord is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Al ruim 35 jaar begeleidt de stichting ondernemers in het MKB in elke fase van het bedrijf.
Een netwerk van circa 300 deskundige oud-ondernemers en specialisten zetten hun kennis en ervaring vrijwillig in om andere ondernemers te helpen bij hun bedrijfsvraagstukken. Met een ervaren kijk op zaken begeleiden zij, belangeloos én onafhankelijk, de ondernemer in een klankbordtraject.

 
  • De Flevolandse Zaak helpt o.a. ondernemers die in financieel zwaar weer zijn beland.
  • Voor de meeste problemen bestaat een oplossing. Soms is hulp nodig om deze oplossingen te implementeren. Dit is wat de Flevolandse Zaak u kan aanbieden. Samen op zoek naar oplossingen!